FESTA de CARNESTOLTES 2016

Apreciats Pares i Mares:

Des d’aquesta Amipa volem agraïr la vostra col.laboració a la Festa de Carnestoltes. Creiem que els nostres infants han gaudit i han estat, una vegada més, ben feliços gràcies a la feina de tots: pares i mares, docents, equip directiu, treballadors de l’Amipa (monitores, cuineres…). Agraïm la tasca duita per voltros, pares i mares, que heu acompanyat desfressats als vostres fills; especialment els d’EI. Gràcies a totes famílies enguany hem pogut recollit 165 litres de llet per a la xocolatada i aquesta és una fita molt important.

Així mateix, volem aprofitar l’avinantesa per fer un avís MOLT IMPORTANT. Tenim la necessitat imperiosa de potenciar la vostra ajuda per poder dur a terme aquestes celebracions i tots els demés esdeveniments que feim al llarg del curs. Les pròximes celebracions estan ben a prop: per maig tenim la Setmana Cultural i el muno de feina és enorme per a les poques persones que les preparam. TOTES LES MANS SÓN POQUES. Tots voltros sou necessaris, sobretot tenint en compte que, ben aviat i de forma progressiva, els pares i mares de l’Amipa aniran abandonant el Centre degut a que el seu fills acaben la seva etapa d’estudiants al CEIP RAFAL VELL. Us demanam, doncs, us animeu a formar part activa d’alguna de les Comissions de l’Amipa. Si no ens començam a moure, l’Amipa acabarà desapareguent; l’estimam massa per a que això passi ja que la consideram una part molt activa en la vida diària i l’educació dels nostres infants.

Esperam la vostra ajuda; si ens la voleu donar, us podeu posar en contacte amb noltros a l’oficina de l’Amipa al Centre.

A continuació us deixarem una selecció de fotos representatives de la celebració.

Gràcies!

Junta Directiva de l’Amipa

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s