COMISSIONS de MENJADOR I D’ACTIVITATS EXTRAESCOLARS 

Apreciats/des pares i mares del CEIP RAFAL VELL,

Sigueu benvinguts/des al nou curs escolar 2016/17

Un any més venim carregats d’il·lusions i projectes per a tots i totes. Aquest grup que ara us escriu procurarà posar el seu granet de sorra per tal que el vostre dia a dia sigui òptim. Per a això ens posam al vostre abast per tal d’ajudar-vos en tot allò que sigui possible i dins les nostres possibilitats.

La nostra tasca, també, és la de recolzar i fer feina conjunta amb el nou equip directiu de l’escola; una tasca que per a noltros no suposa cap obligació per la qualitat i bon saber fer d’aquest nou gran equip que a partir d’enguany marcarà el camí de la NOSTRA ESCOLA. No us enganam quan us parlam de la gran capacitat de feina d’aquests professionals i de la facilitat que ens donen per poder dur a terme la nostra tasca. Així i tot, pares i mares, us feim una crida directa a la col·laboració amb aquest Equip Directiu i aquesta Amipa per tal que el dia a dia dels vostres, nostres, fills i filles sigui un camí ple de sorpreses, noves descobertes i alegries.

La Comissió de Menjador, supera els reptes diaris per tal de donar l’exquisit servei que ja ofereix. Els que estam en aquesta Comissió només som la cara invisible d’un gran equip de persones que s’encarreguen de preparar el dinar, servir-lo, educar en la dieta i en el comportament a taula i en llocs públics als nostres infants. Els impregnen de companyonia, bon hàbits i saber estar; d’agrair i ajudar en les tasques mínimes del menjador que després duen a les vostres llars. Una orquestra perfectament organitzada s’encarrega d’aquest servei: Cuineres, monitores, dietistes, personal de neteja i d’administració del menjador, baix la batuta de na Magdalena, ajunten les seves il·lusions en l’esgotador, però agraït, dia a dia, per tal de dur una labor conjunta que marca diferències d’altres centres escolars i que sempre treuen un “dolça” simfonia de somriures als paladars dels nostres infants.

D’altra banda, de ben segur us han arribat ja els fulls per apuntar els vostres fills i filles a les Activitats Extraescolars d’enguany. En un intent de superar-nos any a any, hem augmentat el nombre d’aquestes a diferents àmbits dels interessos dels infants sempre seguint els vostres punts de vista, opinions i consells. Enguany ja en tenim 17 de diferents!!! Amb un ventall tan ampli, esperam haver encertat per tal que n’hi hagi alguna que sigui de l’agrad del/les vostres fills/es. Lògicament, cap d’aquestes activitats es podrien dur a terme sense la il·lusió i implicació total dels monitors i monitores que les realitzen; des d’aquí els/lis agraïm profundament la seva tasca.

Per tal de fer-vos arribar les informacions l’abans possible, us demanam que ens informeu dels vostres mails o canvis sensibles en les vostres dades: telèfons, adreces, etc. Aquestes informacions les podreu fer arribar a na Carme de l’Amipa en horari d’oficina. Per la nostra part, tot allò que us haguem de fer-vos saber ho farem a través d’aquest bloc, del Facebook de l’Amipa i per les circulars que us anem fent arribar. Aquests són els links dels nostres canals de comunicació:
BLOC DE L’AMIPA

https://ampacprafalvell.wordpress.com  

FACEBOOK DE L’Amipa

https://www.facebook.com/groups/65669487040/
FACEBOOK DE LA COMUNITAT EDUCATIVA DEL CEIP RAFAL VELL

https://m.facebook.com/comunitateducativa.ceiprafalvell?fref=ts

MAIL
: amparafalvell@gmail.com

Agraïm que hagueu llegit les nostres paraules i esperam la vostra col·laboració per seguir essent entre tots i totes un Gran Grup….una gran Amipa.

Ben arribats, una abraçada i bon començament de curs.

La Junta Directiva de l’AMIPA

“L’AMIPA ESTÀ AL VOSTRE ABAST”

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s