DOBLEGATS RAFAL VELL

INGREDIENTS:

– 1 làmina de pasta de fulls

– xocolata per enfornar

– brossat

– canyella en pols

– pell de llimona ratllada

– sucre blanc i/o moreno

– vermell d’ou

 

ELABORACIÓ:

Amb un aprimador estiram un poc la pasta de fulls perquè no sigui tan gruixada.

Amb la part de dalt d’un tassó feim els cercles (el diàmetre variarà en funció de l’amplada del tassó).

Omplim mig cercle amb la xocolata o el brossat, el tancam amb l’altra meitat i amb una forqueta esclafam la vorera perquè no s’obri quan l’enfornem.

Pintam per damunt amb el vermell d’ou i l’arrebosam de sucre.

Al brossat li hem d’afegir la canyella en pols, la ratlladura de la pell de la llimona i sucre al nostre gust.

Quan tenim tots els doblegats fets els ficam dins el forn, prèviament encalentit a 210 º C, durant 10 minuts (més o manco).

BON PROFIT!!!

Advertisements

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s


%d bloggers like this: